0599 236350

Lachend de deur uit

Lachend de deur uit

Een beleving

Genoemde combinatie van vakmanschap, passie, sfeervol interieur, je welkom voelen als klant en uniek assortiment maakt dat schoenen kopen bij ‘De Hondsrug Schoenmode’ een bepaalde beleving is, waarbij een kopje koffie aan de gezellige stamtafel in het midden van de zaak niet ontbreekt, als men daar prijs op stelt.

Contact

Prachtige locatie

“Bovendien zijn wij gevestigd op een prachtige locatie”, voegt Frans Jan er aan toe. “En krijgt Borger met het diverse winkelaanbod steeds meer een regiofunctie. Bezoekers komen vanuit Stadskanaal, Assen en Emmen en vinden het geweldig om hier in Borger te winkelen. Zo hebben we maar liefst 7 kledingzaken, diverse speciaalzaken, en noem maar op. Bezoekers waarderen de gemoedelijkheid, de gezelligheid en de fraaie ligging en het dorpse karakter van Borger, waar trouwens geen leegstand te vinden is, die je elders wel aantreft.”

Lachend de deur uit

Snoepjes van schoenen

Bij ‘De Hondsrug Schoenmode’ kan iedereen in een ongedwongen sfeer in alle rust zijn of haar keuze bepalen. “Onze collectie gaat van modern tot klassiek, maar wel binnen de perken”, zegt Frans Jan. “Extravagant en oubolligheid zul je niet zien bij ons. Wel ‘snoepjes’ van schoenen, die wij zo noemen omdat ze net iets opvallender en net iets smaakvoller zijn. Wij hanteren diverse prijsklassen maar zakken nooit door een ondergrens, omdat we altijd kwaliteit willen bieden. Daarom vind je bij ons altijd een schoen waar je de hele dag goed in loopt en waar je ook langere tijd mee vooruit kan omdat er gebruik is gemaakt van goede materialen, een prima afwerking en uitstekende pasvorm.”

Onze merken

Bij ‘De Hondsrug Schoenmode’ vindt u ondermeer de volgende merken:

  • Durea
  • Gabor
  • Wolky
  • Rieker
  • Xensible,
  • Giorgio
  • en nog veel meer!

Verrassend assortiment

Afgelopen jaar zijn veel schoenenzaak-ketens uit het straatbeeld verdwenen. Dat had aan de ene kant te maken met de crisis, maar aan de andere kant ook met het eenzijdige aanbod, volgens Frans Jan. “Met ‘De Hondsrug Schoenmode’ zijn wij daarentegen gewoon doorgegaan met een voortdurend verrassend assortiment aan schoenen, met als insteek ‘voor elk wat wils’. Van veel klanten horen we dat ze in de grote steden niet geslaagd zijn omdat het aanbod vrijwel overal hetzelfde is. Dan is het natuurlijk geweldig om te horen dat ze bij ons wel slagen!” ‘Een schoen moet je zien, voelen en ruiken’ Frans Jan wil van de gelegenheid gebruik maken om een hardnekkig misverstand uit de weg te ruimen. “Vaak denkt men dat schoenenzaak-ketens goedkoper zijn. Nou, dat is dus niet waar, want dezelfde schoenen kosten overal hetzelfde, uitgezonderd de opruimingsacties. Ook via het internet zijn schoenen niet altijd goedkoper. Wij hebben overigens bewust geen webshop omdat je een schoen moet zien, voelen en ruiken. Die beleving mis je op het internet.” www.dehondsrugschoenmode.nl